U bevindt zich hier: Home » Over ons

Over ons

Als eigenaar van Timmerbedrijf H.Vos stel ik me graag even aan u voor.

Vanaf mijn 20e ben ik  werkzaam in de bouwsecor en heb ik bij zowel grote als kleine bouwbedrijven in de regio Groningen gewerkt. 
 
Begonnen ben ik als timmerman, vervolgens ben ik werkzaam geweest in de betonrenovatie en aansluitend als calculator/werkvoorbereider. Tevens heb ik als projectleider gewerkt in de kleinschalige bouw, hier in heb ik bouwkundig onderhoud, nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie voorbij zien komen. Hiervoor heb ik tevens de nodige certificaten en diploma's behaald.
 
Sinds 2008 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen en voer ik diverse bouwkundige werkzaamheden uit. Tevens Adviseer ik mensen graag over een verbouwing, renovatie, restauratie en bouwkundig onderhoud aan woning en bedrijfspanden
 
Harm Vos - eigenaar Timmerbedrijf H. Vos
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor vragen of een offerte voor bouwkundige werkzaamheden, kunt u gebruik maken van het contactformulier of  kunt u telefonisch contact opnemen.